Zanzibar hotel all inclusive uštedi novac i vrijeme

zanzibar-hotel-all-inclusive

Na Zanzibaru hoteli s vrhunskom ponudom nalaze se na najfascinatnijim plažama i egzotičnim krajevima. Ovaj otok u Indijskom oceanu je pravi tropski raj i turiste iz cijelog svijeta privlači s uvijek toplim i čistim tirkiznim morem, idiličnim plažama, koraljnim grebenima, bogatim podvodnim životom i poviješću. Ako želite doživjeti sve ljepote ovog tropskog otoka uz afričku obalu ali brinete se oko troškova takvog ljetovanja, onda se odlučite za Zanzibar all inclusive ponudu. Tako imate sve što vam je potrebno već uključeno u osnovnu cijenu i ne morate brinuti o dodatnim troškovima. Kod takve ponude možete si priuštiti Zanzibar 5 star hotel u kojem ćete pronaći vrhunski komfor.

 

Gdje odabrati na Zanzibaru hotel koji će ispuniti očekivanja

Ovaj egzotični otok je vrlo raznolik i nudi širok izbor mogućnosti za provođenje odmora. Ako volite izležavanje na dugoj bijeloj pješčanoj plaži i kupanje u toploj morskoj vodi ćete odabrati hotel sasvim uz obalu. Ako vam je cilj ronjenje i proučavanje podvodnog svijeta i koraljnih grebena onda ćete se odlućiti za boravak na dijelu otoka bogatim ribama i koraljima. Ali ako uživate u gradskoj vrevi i želite saznati nešto o istoriji ovog tajanstvenog otoka te vidjeti povijesne spomenike onda je hotel u glavnom gradu Stone Town idealan za vas. Hoteli na otoku su građeni u lokalnom stilu i očaravaju autentičnom izgledom. Oduševit će vas arabski i afrički stil gradnje.

zanzibar-all-inclusive-hotel

Turizam je danas najvažnija gospodarska djelatnost ali je još mlada panoga pa ćete moći naći predjele na otoku koji još nisu sasvim turistički i kušati lokalna jela te družiti se lokalnim stanovništvom. Za turiste je vrlo privlačan sjever otoka jer su tamo zaista predivne plaže s palmama i čistim morem. Ovdje ćete se moći kupati cijeli dan jer plima nije tako jaka kao na istoku i jugu otoka. Jer se možete tamo kupati u moru samo nekoliko sata dnevno je bitno da ima hotel kojeg ćete odabrati dovoljno veliki bazen. Ali koje plaže su najfascinatnije? Ne smijete propustiti zalazak sunca na najpopularniji plaži Nungwi na sjeveru s brojnim hotelima, resortima i restoranima. Nešto mirnije i opuštenije su plaže Kendwa, Matemwe i Jambiani. Kendwa je raj za oboževatelje ronjenja, jer su tu prelijepi podvodni koraljni grebeni.

Paket Zanzibar all inclusive za opušteni odmor bez svih briga

Ako još nikada niste iskusili ljetovanja s paketom all inclusive onda je vrijeme da otkrijete sve prednosti ovog načina odmora. All inclusive znači da plaćate unaprijed za sobu, hranu i piće. Ali to nije sve, često su u ponudu uključeni prijevozi, zabavni program, vodeni sportovi i slično. Tako u hotelu ne morate ništa platiti osim ako idete na neki izlet po svom izboru. Nije treba posobno naglašavati da je trošak kod all inclusive ponude na kraju odmora puno jeftiniji od klasične ponude pa je savršen za sve koji žele na svom ljetovanju potrošiti manje. To je zaista putovanje bez stresa jer se ne morate brinuti o dodatnim troškovima i o planiranju svih pojedinosti odmora – uz all inclusive paket je puno toga već isplanirano.

zanzibar-all-inclusive-hotel

Na Zanzibaru hoteli s ponudom all inclusive su često vrlo veliki i sve što trebate imate na jednom mjestu tako da ne trebate napuštati resort. Ali ako želite provjeriti lokalnu kulturu i okolinu svakako možete ići na izlete ili organizirane ture te pomatrati divnu prirodu, divovske kornjače, kitove, dupine i majmune. Vrlo popularni su izleti na kojima se možete upoznati uzgojom začina koja je druga najvažnija gospodarska djelatnost i po njoj Zanzibar zovu i otok začina. Nenadmašivo iskustvo je safari u obližnoj Tanzaniji ako želite doživjeti nezaboravnu avanturu. Ako pri tom propustite neki obrok ne trebate biti zabrinuti jer je u hotelu uvijek nešto na raspolaganju. A na kraju krajeva vam ponuda Zanzibar all inclusive može uštedjeti hrpu vrijemena jer ne trebate zasebno istraživati letove, hotele, hranu i slično nego sve rezervirate na jednom mjestu.

Doživite potpunu udobnost usred prirode u hotelu s 5 zvijezdica

Želite na svom ljetovanju doživjeti vrhunski komfor i egzotiku? Zanzibar 5 star hotel nudi nezaboravljiv dojam zbog divne prirode s palmama i prekrasnim plažama, zbog posebne arhitekture s arapskim i afričkim elementima i zbog vrlo bogate i raskošne ponude – koristiti možete bazene, restorane, uživati u pijaći u vanjskom baru, možete surfati, roniti, otići na vožnju biciklom ili sudjelovati u organiziranim turama. Sve sobe imaju klimu i bogato su opremljene, sa svim što trebate za udoban odmor. Na Zanzibaru hoteli s pet zvjezdica često nude vrlo ukusnu i kvalitetnu hranu iz ekološkog uzgoja – takvi su hoteli uz najpopularnije plaže u Nungwiju i drugdje.

Ako ste se oduševili vjerovatno se pitate kako ljetovati na ovom sanjskom otoku što ugodnije. Agencija Počitnice.si poznata je po izvanredno povoljnoj ponudi aranžmana stoga kod njih brzo rezervirajte akcijsku ponudu za Zanzibar kojom ćete puno uštedjeti – letovi iz Zagreba su po akcijskoj cijeni čak 20 % jeftiniji. Agencija može vam rezervirati na ovom tropskom otoku udoban hotel s 3 ili 5 zvijezdica po vašom izboru po najboljoj cijeni, a možete se odlučiti i za ugodan paket Zanzibar all inclusive.

zanzibar-5-star-hotel

 

kran kit dizalica izrada alata u radionici
Finansijski Kutak

Кran kit dizalica za jednostavno premještanje vašeg tereta s različitim dizajnom

Kran kit dizalica su različite namjene pa se razlikuju po obliku, po sastavnim dijelovima, po složenosti konstrukcije, po broju i vrsti pogonskih mehanizama, vrsti pogona i upravljanja, načinu zahvaćanja tereta i tako dalje. Visina dizanja na kran dizalica može se mijenjati i obično iznosi samo nekoliko metara, a rijetko doseže više desetaka metara. Postoji kran […]

Read More