Ženske trenirke: udobna odjeća za svaki dan

zenske-trenirke

Ženske trenirke su jako udobne i prikladne za nošenje kako doma tako i za izlazak van. Istina je, da su se nekad one nosile ponajviše za sport. Recimo za trčanje, obilazak fitnesa ili kakvu drugu sportsku aktivnost. Kasnije su postale osobito pamučne trenirke omiljeni izbor za žene, kad su razmišljale šta nositi kod kuče.

A danas ženske trenirke dobile su širu korištenost. Naime, kako su vrlo udobne i prikladne, žene ih vole nositi i za izlazak van. Osobito za šetnju ili obilazak omiljenog kafića sa najboljom prijateljicom.

Pamučne trenirke su odličan izbor

Ako želite, da nosite sportsku odjeću za svaki dan, pamučne trenirke su najbolji izbor za vas. Zašto? Jer su vrlo udobne, a uz to vašoj koži dozvoljavaju da diše. Pamuk je naime vrlo prikladan materijal. Lako se prilagođava tijelu, mekan je i udoban za nošenje. Kako je prirodan, on dozvoljava vašoj koži da diše, a uz to dobro upija i znoj, pa je prikladan i za malo toplije dane i sportske aktivnosti.

pamucne-trenirke-za-zene

Osim toga poznajemo više vrsta pamuka, a kako je vrlo raširen materijal, pamučnu odjeću moguće je dobiti u različitim dizajnima, bojama i brojevima. Posljedično u radnjama koje nude odjeću za sportske aktivnosti i svaki dan jako lako je dobiti različite modele pamučnih trenirka i drugih modela sportske odjeće, pa je izbor jako širok.

Danas se po najviše puta dobije ženske trenirke u dva odvojena dijela, tako možete kupiti sportske hlače i top posebno, pa je prilagođavanje šta se tiče veličine mnogo veće. Naime, puno puta se dogodi, da žena nema isti broj odjeće u gornjem i donjem djelu. Baš zbog toga kupovanje obih djela odvojeno dobra je ideja.

 

Ženske trenirke za svaki ukus

U Mani naći čete najjeftinije ženske trenirke i drugu sportsku odjeću u različitim modelima, bojama i brojevima, tako ćete sigurno naći nešto za sebe. Gornji i donji dio se obično prodaju odvojeno, pa možete da birate čak i različite stilove.

Ako volite klasiku, izaberite jednobojne sportske hlače sa širom elastikom u struku, koje imaju cjevaste nogavice. Na volju su klasične crne hlače, a možete da birate i između boja kao što su tamno plava ili siva.

Ako više od cjevastih nogavica volite takve sa renderima, na volju vam je jako puno modela. Možete birati jednobojne u boji kao što su crna, roze ili plava. Na volju su i sportske hlače sa renderima u bež boji. Baš bež boja je, na primjer, jako moderna ove jeseni. A možete da izaberete i modele sa različitim napisima.

zenske-trenirke-crna-boja

Ako ste više sportski tip žene, onda čete se razveseliti sportskih hlača sa atraktivnom crtom. I ovi modeli su na volju u različitim bojama, kao što su crna ili siva. A sportske hlače različitih modela možete dopuniti sa različitim modelima gornjih dijelova i tako dobijete cjelokupnu žensku trenirku po svom ukusu. Birati možete između pulovera i jakni. Puloveri su na volju u dva različita modela. Jedan je u prljavo bijeloj boji dopunjen cvijetićima, a drugi model više liči na klasičnu majicu sa napisom, koju je moguće prilagođavati vrpcom na dnu gornjeg dijela. Ovaj model možete dobiti u crnoj ili bež boji.

Jakne je trenutno moguće dobiti u sivoj ili roze boji – u oba slučaja sa tiskom cvjetova. Ovaj model gornjeg dijela ima kapuljaču i kopčanje na patentni zatvarač. Dopunjen je sa dva bočna džepa, a u ovratniku ima traku za vezanje. Rukavi se zaključuju sa renderima. Jako je atraktivan, a uz to i udoban, tako ga možete nositi za sportske aktivnosti ili za druge prilike.

Ženske tajice isto tako su omiljeni izbor žena

Puno žena danas umjesto pamučnih trenirka nosi ženske tajice. Ovaj dio ženske odjeće jako je udoban i prikladan, naime žene mogu da ih nose samostalno ili ispod haljine odnosno suknje. Na volju su jako različiti modeli iz različitih materijala i u različitim bojama. Ženske tajice mogu se nositi kako za sportske aktivnosti tako i za svaki dan, za izlazak, šetnju gradom, piće sa prijateljicom, a možete ih obuči čak i za na posao, ako radite na takvom radnom mjestu, gdje ne zahtijevaju formalnu garderobu.

Ovu odjeću jako vole i trudnice. Naime, jako je rastegljiva, pa može da raste sa trudničinim trbuščićem. A na volju su čak i modeli, koji su prilagođeni za trudnice. Oni su vrlo udobni i još više rastezljivi. A uz to obično su i viši, kako bi zaštitili trudnički trebuščić.

zenske-tajice-za-trudnice

Veliki izbor ženskih tajica čeka vas u trgovinama Mana. Možete birati krače ili duge modele, pravljene iz različitih materijala. Najviše modela je u tamnim, neutralnim bojama, kako bi mogli odjeću kombinirati sa različitim stilovima. Ali naći čete i takve u življim bojama, kao što je roze. Neki modeli imaju na nogavicama napise, pa su još atraktivniji i zabavniji. A neki modeli zaključuju se čipkom, pa su vidjeti elegantniji i možete da ih kombinirate suknjom ili haljinom.

 

 

 

 

zenski-kupaci-kostimi-grudnjac
Modni Kutak

Kupnja kupačih kostima online omogućuje veći i bogat izbor

Ženski kupači kostimi su sasvim poseban i samostalan dio ženske mode. Modni trendovi se na tom području uvijek mijenjaju i donose nove kombinacije boja, detajla i nove dizajne. Na sreću velike večine žena, modne smjernice su uz uvijek moderan bikini oživjele i neke stare, gotovo zaboravljene oblike in krojeve ženskih kupačih kostima, kao što su […]

Read More
skolske torbe za djecake
Modni Kutak

Školske torbe za dječake i kvalitetan početak nove godine

Školske torbe za dječake raznih boja i motiva Školske torbe za dječake prijatelj su kičme i cijelih leđa u razvoju, također i, ukusa i novčanika svakog roditelja. Školske torbe za dječake su funkcionalna, zabavna, dugoročna i neminovna školska oprema za djecu a tako i odlična motivacija i buđenje pozitivne nostalgije za školskim uspomenama svih roditelja. […]

Read More
ženska moda
Modni Kutak

Ženska moda ove sezone kombinira elemente iz dvije tisućitih s novim trendovima

Ženska moda donosi novih top petnaest trendova za proljeće i ljeto 2022. godine Klasična moda za žene koja podrazumijeva malu crnu haljinu i dobar par jeans hlača nikada neće izaći iz trenda, ali moda za proljeće i ljeto 2022. godine donosi neke novitete na scenu. Ženska moda uvijek ima nekoliko dobro provjerenih recepata koje ponavlja […]

Read More