Кran kit dizalica za jednostavno premještanje vašeg tereta s različitim dizajnom

kran kit dizalica izrada alata u radionici

Kran kit dizalica su različite namjene pa se razlikuju po obliku, po sastavnim dijelovima, po složenosti konstrukcije, po broju i vrsti pogonskih mehanizama, vrsti pogona i upravljanja, načinu zahvaćanja tereta i tako dalje. Visina dizanja na kran dizalica može se mijenjati i obično iznosi samo nekoliko metara, a rijetko doseže više desetaka metara. Postoji kran dizalica koja se ne giba vodoravno, samo vertikalno. Kran dizalice često se koriste u građevinarstvu, gdje je potrebno podići teret. Kran dizalice također se koriste u sekundarnoj obradi valjanjem ili ekstrahiranjem aluminija.

Kran dizalice mogu varirati u cijeni ovisno o teretu koji mogu podići. Kran dizalica može imati trenutne senzore opterećenja. Ako želite nešto premjestiti precizno i ​​brzo, a ne znate koju dizalicu odabrati, kran dizalica je dobar izbor.

Kran kit u kišti razstavljen na podu u radionici

 Kran kit dizalična oprema za sastavljanje mosnih dizalica.

Kran kit je kompletna dizalična oprema za sastavljanje mosnih dizalica. KRAN-KIT sadrži sve komponente standardnih mosnih dizalica osim glavnog nosača-mosta. Komponente kran kita su prilagođene za jednostavnu radnu montažu i poslije za završnu montažu. Sva elektrooprema uključujući i kabele napravljena je po mjeri, elektro ormar je testiran, frekvencijski regulatori parametrizirani.

 

Kran kit  komponenta za težine do 80 tona, s njim moguče je kraće vrijeme montaže. Unaprijed dizajnirane, unaprijed sastavljene i ožičene komponente s vijčanim i utičnim spojem (utikač i utičnica).

Ima brojnih varijacija kran kita, koji su dobro isplanirana baza standardnih komponenti, ovisno o korištenje s električnim lancem ili električnom dizalicom od žičane užadi, dizalicom podrška proračunu putem softvera CraneMaster.

kran kit komponenta mogu se izraditi po narudžbi za specifične dimenzije i namjene. Suvremeni kran kit oprema se sastoji od:

  • Potpuno ožičen, standardan i izrađen po narudžbi električne komponente
  • Najsuvremenija frekvencija podizanja i putovanja inverteri kao standard za manje trošenja i habanja
  • Dostupne su brojne opcije poput upotrebe u tandemu, uređaja protiv sudara, navlaka za kišu, daljinskog upravljača, nadzor dizalice, digitalni prikaz opterećenja itd.

kran dizalica diguje praznu prikolicu za kamion

 Kvalitetne industrijske dizalice dostupne u Indenni / industrijske dizalice za razne namjene dostupne u Indenni

 

Industrijske dizalice dijelimo prema dimenzijama, pokretljivosti koju posjeduju i teret koju mogu pomicati. U Indеnna postoji 11 različitih vrsta industrijskih dizalica, а to su: Mosna dizalica, portalna dizalica  Laka mosna dizalica, Jednotračne dizalice, Konzolna dizalica, Alu lake dizalice, Hangy dizalica, Ručna mosna dizalica , Specijalne tehnološke dizalice, Viseče mosne dizalice, Dizalična pruga.

Svaka od ovih industrijskih dizalica koristi se za različite poslove i nosi drugačiji teret. Mosna industrijska dizalica u jednostrukoj izvedbi je racionalno rješenje za sve situacije u proizvodnji ako: maksimalni teret ne premašuje 12.500 kg.

Mosne industrijske dizalice, koje su u dvostrukoj izvedbi su primjerene za sljedeće situacije: nosivost viša od 5 t teški radni uvjeti zahtijevaju redovitu prisutnost održavatelja na dizalici, što određuje ugradnju servisnog podesta uzduž dizalice, posebne zahtjeve što se tiče visine i dometa kuke.

Laka mosna industrijska dizalica je sastavljena od standardnih komponenti, od kojih možemo sastaviti bilo koju dizalicu ili sustav više lakih dizalica na jednoj pruzi, pri čemu pokrivamo više radnih mjesta. Maksimalna nosivost je ograničena na 2.000 kg te na raspon od 10m. Svi pomaci dizalice i vitla su na ručno guranje, a dizanje / spuštanje tereta je električno.

 

 Imamo raznovrsnu opremu za dizalice ovisno o vašim potrebama

Oprema za dizalice se sastoji od Motor reduktori i frekventna regulacija pogona vožnje mosta, Nova užena, lančana ili  električna vitla, Radijsko upravljanje, etc. Napajanje dizalice uzduž staze ostvareno je putem otvorenog kliznog voda,

Moguća je i ugradnja razne dodatne opreme za dizalice, kao što su magneti, grabilice, vakuumske hvataljke, nosilice/traverze i druga oprema ovisno želji kupca. U Indenni s ugradnjom dodatne opreme omogućujemo kupcu siguran rad sukladan zakonskim propisima.

oprema za dizalice crvena mosna dizalica u radionici

zanzibar-hotel-all-inclusive
Finansijski Kutak

Zanzibar hotel all inclusive uštedi novac i vrijeme

Na Zanzibaru hoteli s vrhunskom ponudom nalaze se na najfascinatnijim plažama i egzotičnim krajevima. Ovaj otok u Indijskom oceanu je pravi tropski raj i turiste iz cijelog svijeta privlači s uvijek toplim i čistim tirkiznim morem, idiličnim plažama, koraljnim grebenima, bogatim podvodnim životom i poviješću. Ako želite doživjeti sve ljepote ovog tropskog otoka uz afričku […]

Read More